Stamppotje winterpostelein met balletjeshachee

Stamppotje winterpostelein met balletjeshachee

Smulweb imageSmulweb

Hachee van gehaktballetjes met winterpostelein-stamppotje. Met laurier, kruidnagel, rozijnen en peper en zout. Snel, makkelijk en vooral heel lekker. Perfect voor deze koude winterdagen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Stamppotje winterpostelein met balletjeshachee op tafel.

  1. Fruit de uien zachtjes gedurende 3 minuten in de olie. Voeg de kruidnagels, het laurierblad, de rozijnen, 100 ml water en wat zout en peper toe en stoof alles heel zachtjes gedurende 20 minuten.
  2. Voeg de gehaktballetjes toe en stoof alles nog 10 minuten.
  3. Kook intussen de aardappels in ca. 25 minuten gaar. Giet ze af, voeg de kokende melk en de boter toe en stamp de aardappel tot puree.
  4. Schep de postelein door de puree en breng op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente