Romige cappuccino-mousse  lekker en gemakkelijk nagerecht

Romige cappuccino-mousse lekker en gemakkelijk nagerecht

Smulweb imageSmulweb

Een zoetig en fluweelachtig nagerecht met een vleugje koffie. Meng cappuccinopoeder met roomkaas of mascarpone en klop er suikerige slagroom bij. Verdeel de mousse over glazen en maak af met cacao en moccaboontjes.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 12.5 g Cappuccino
  • 45 g Kahlúa koffielikeur
  • 1.8 g Jumbo espresso oploskoffie

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Romige cappuccino-mousse lekker en gemakkelijk nagerecht op tafel.

  1. Roer het cappuccinopoeder glad met de likeur en klop het door de mascarpone of roomkaas.
  2. Klop de slagroom met de oploskoffie en de suiker stijf.
  3. Spatel de slagroom door de mascarpone.
  4. Verdeel het mengsel over de glazen.
  5. Bestrooi met wat cacao en eventueel moccaboontjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts