Gevulde portobellos

Gevulde portobellos

Smulweb imageSmulweb

Een vegetarisch recept vol smaak: Gevulde portobello's met geitenkaas en walnoten. Gegratineerd met een royale laag kaas. Eenvoudig en lekker snelle avondmaaltijd. Serveer op een bedje van rucola.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 6 g Portobello
  • 50 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevulde portobellos op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwijder de stelen van de paddenstoelen en snijd een klein plakje van de onderkant af zodat ze eventueel makkelijker blijven staan op de bolle kant. Veeg de portobellos schoon met keukenpapier en zet ze met de bolle kant op de bakplaat, bestrijk ze met wat olijfolie.
  2. Hak de walnoten grof. Prak de geitenkaas met een eetlepel fijngehakte bieslook, wat zeezout, peper en de gehakte walnoten. Verdeel dit mengsel over de paddenstoelen. Strooi er de geraspte kaas over.
  3. Bak de paddenstoelen circa 15 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas iets gesmolten is.
  4. Serveer ze op een bedje van rucola.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kaas Kruiden