Borrel snacks

Borrel snacks

Smulweb imageSmulweb

Met deze borrel snacks zet je in no-time heerlijke hapjes op tafel. Hardgekookte eieren gevuld met zelfgemaakt eigeel met paprikapoeder en kerriepoeder. Geserveerd met blokjes kaas en overige lekkere ingrediënten eraan geregen. Maak het extra lekker op een toastje!

15 min bereiden

borrel

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Borrel snacks op tafel.

  1. Halveer de hardgekookte eieren en schep er voorzichtig het eigeel uit. Prak dit goed fijn en vermeng het met de zachte boter, zout en peper.
  2. Doe paprikapoeder door de ene helft en kerriepoeder door de andere helft. Doe het eigeel in een slagroomspuit en verdeel het paprikamengsel over 5 halve eieren en verdeel over de andere 5 helften het kerriemengsel.
  3. Snijd de kaas in kleine blokjes en steek de overige ingrediënten er met een cocktailprikker op vast.
eet smakelijk