Cocktailgarnalen met pittige salsa

Cocktailgarnalen met pittige salsa

Smulweb imageSmulweb

Cocktailgarnalen met pittige salsa! Deze heerlijke combinatie van gemarineerde garnalen gewikkeld in filodeeg en geserveerd met pittige salsa is een ware smaaksensatie. Perfect als hapje of als voorgerecht!

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Cocktailgarnalen met pittige salsa op tafel.

  1. Snijd 4 plakken filodeeg elk in 5 repen. Rol elke garnaal in 1 reep. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
  2. Snijd fruit heel fijn en doe in een schaaltje. Meng rode peper, sjalot en tomatenpuree erdoor. Dit is de salsa.
  3. Verhit olie in een wok of koekenpan. Bak garnalen in 1 à 2 minuten goudbruin.
  4. Laat de garnalen even uitlekken op keukenpapier. Serveer direct met de salsa om de garnalen in te dippen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen