Pangasiusfilet met kruidenkorst

Pangasiusfilet met kruidenkorst

Smulweb imageSmulweb

Binnen 30 minuten een heerlijk gerecht op tafel met pangasiusfilet met kruidenkorst uit de oven. De korst van o.a. tomatenpuree, sjalotje, olijfolie, knoflook, kaas en paneermeel geeft de vis een bijzonder lekkere smaak. Perfect voor een doordeweekse avond.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pangasiusfilet met kruidenkorst op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Meng de tomatenpuree met de olijfolie, het sjalotje en de knoflook. Kruid dit mengsel met de basilicum, oregano, peper en zout.
  3. Voeg 2 eetlepels van het paneermeel toe om te binden.
  4. Leg de visfilets in een ingevette ovenschaal en bestrijk de bovenkanten met het kruidenmengsel. Strooi er de geraspte kaas en de rest van het paneermeel over.
  5. Zet de schaal in het midden van de hete oven en bak de vis in ongeveer een kwartier gaar.
  6. Zet hem dan nog even onder de grill tot er een mooi, goudbruin korstje op de vis komt.
eet smakelijk