Kip kerrie

Kip kerrie

Smulweb imageSmulweb

Kip kerrie met appel en rozijnen. Bak paprika, ui en knoflook kort aan. Voeg kerrie, sambal en bouillonblokje toe. Daarna kipfilet, appel en water toevoegen. Bij 15 minuten sudderen rozijnen toevoegen en klaar! Serveer met rijst en verse ananas.

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kip kerrie op tafel.

  1. Snijd de groenten klein, snipper de appel en snijd de kipfilet in reepjes.
  2. Verhit olie in een pan en bak de ui en knoflook bruin. Voeg de gesnipperde paprika toe en bak nog een minuut mee.
  3. Voeg het bouillonblokje, kerrie en sambal toe en roer goed door.
  4. Voeg de kip en appel toe en roer door. Voeg zoveel water toe dat er na 15 minuten sudderen een saus ontstaat.
  5. Voeg de rozijnen toe en roer door. Serveer met rijst en verse ananas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte