Verse pasta met wilde spinazie en gerookte zalm

Verse pasta met wilde spinazie en gerookte zalm

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk bord met verse pasta met wilde spinazie en gerookte zalm. Saus van crème fraîche, knoflook, sjalot, wijn en citroenrasp. Garneer met dille en breng op smaak met heerlijke garnalen. Een must try!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Verse pasta met wilde spinazie en gerookte zalm op tafel.

  1. Kook de pasta in ruim water met wat zout.
  2. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook en sjalot.
  3. Blus dit af met de wijn en laat 1 minuut koken, voeg de crème fraîche en citroenrasp toe.
  4. Voeg nu de wilde spinazie toe en roer het goed door de hete saus. Het hoeft maar even te garen, dan blijft de spinazie nog een beetje knapperig.
  5. Snijd de gerookte zalm in grove stukken.
  6. Meng de spinaziesaus met de pasta en de dille, zalm en garnalen.
  7. Breng op smaak met peper en zout en giet er nog een beetje olijfolie overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta