Cocktail van rivierkreeftjes en avocado

Cocktail van rivierkreeftjes en avocado

Smulweb imageSmulweb

Een cocktail van rivierkreeftjes en avocado, perfect als hapje of voorafje. In een glas gevuld met avocado en in lengte doorgesneden rivierkreeftjes en daarna afgemaakt met een romige crème fraîche en mayonaise saus, licht gezoet met gembersiroop. Perfect gekruid met zout en peper.

10 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Cocktail van rivierkreeftjes en avocado op tafel.

  1. Snij de avocado in kleine blokjes. Snij de rivierkreeftjes in de lengte doormidden. Meng de avocado en rivierkreeftjes en doe ze in glazen of coupes.
  2. Meng crème fraîche, mayonaise en gembersiroop tot een egale saus. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de saus over de glazen en laat de glazen 10 minuten staan. Zo komen de gekoelde rivierkreeftjes op kamertemperatuur en kan de saus tussen de ingrediënten zakken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Cocktails Avocado