Geroosterde uien met aardappel en chorizo

Geroosterde uien met aardappel en chorizo

Smulweb imageSmulweb

Geroosterde uien met aardappel en chorizo in een knapperig en gaar jasje. Een gerecht dat perfect is voor de barbecue of de oven. Bestrooi met salie voor extra smaak en serveer het met veldsla en mosterd-azijn dressing.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Geroosterde uien met aardappel en chorizo op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Boen de aardappels schoon, snijd in parten en schep ze om met de uiparten, 2 el van de olie, zout en versgemalen peper. Leg ze in een braadslee en rooster ze in ± 30 minuten knapperig en gaar.
  3. Schep na 15 minuten de chorizoworst en salie erdoor en rooster nog 15 minuten mee.
  4. Klop van de rest van de olie, de azijn en mosterd een gladde dressing en breng op smaak met zout en peper.
  5. Schep de dressing door de veldsla en serveer naast de geroosterde aardappelschotel en garneer met de extra salie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Ui Chorizo