Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Kabeljauwfilet met verse basilicum en spaghetti op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de uien fijn en doe ze in een ingevette ovenschaal. Leg de bevroren kabeljauwfilet op de uien en strooi er peper en zout over.
- Hak de basilicum fijn en leg deze op de vis. Besprenkel met olijfolie en bak gedurende 25-30 minuten in de oven (tijd en temperatuur kunnen variëren afhankelijk van de vis).
- Breng water aan de kook met een beetje olie en zout en kook de tagliatelle gaar. Giet af en voeg een beetje olijfolie en azijn toe naar smaak. Voeg ook verse, gehakte basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout.
- Snijd de kerstomaatjes doormidden en leg ze gedurende de laatste 10 minuten bij de vis in de ovenschaal.
- Haal de vis uit de oven en houd hem apart. Voeg de uien en het vocht bij de pasta en meng goed. Serveer de pasta met de vis erbovenop.