Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Rundercurry met abrikozen op tafel.
- Boen de citroen schoon. Rasp 2 theelepels van de schil en pers de vrucht.
- Wrijf de citroenrasp, ui, gemberwortel, kerriepoeder, knoflook, zout en peper fijn in een vijzel of pureer de ingrediënten.
- Voeg 1 eetlepel citroensap toe zodat een pasta ontstaat.
- Meng deze door het vlees en laat 30 minuten intrekken.
- Verhit de olie in een braadpan en bak hierin het vlees met kruidenmengsel in 10 minuten bruin.
- Giet de kokosmelk, bouillon en sojasaus met de rest van het citroensap erbij en stoof zachtjes met deksel op de pan 1,5 tot 2 uur tot het vlees gaar is.
- Voeg de laatste 15 minuten de abrikozen toe.
- Bestrooi het gerecht voor het serveren met koriander.