Wok (gewokte groene kool met ribeye en noodles)

Wok (gewokte groene kool met ribeye en noodles)

Smulweb imageSmulweb

Wok (gewokte groene kool met ribeye en noodles), heerlijk van smaak met de combinatie van gegrild vlees, sojasaus en oestersaus. Geserveerd met zachte noodles en bestrooid met sesamzaadjes en koriander.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Woknoodles
  • 1 Rode peper
  • 300 g Groene kool
  • 1 el Sesamolie

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Wok (gewokte groene kool met ribeye en noodles) op tafel.

  1. Snij alles wat gesneden moet worden.
  2. Kook de noodles gaar en spoel ze goed koud. Laat ze uitlekken.
  3. Verhit een grillpan en gril de ribeye aan beide kanten in 3 minuten bruin. Haal het vlees uit de pan en laat het rusten op een snijplank.
  4. Breng de ribeye op smaak met peper en zout.
  5. Laat de wok goed heet worden op het vuur. Schenk de olie erin en voeg knoflook, gember, rode peper en kool toe. Bak al omscheppend gaar.
  6. Voeg sojasaus, oestersaus en het sap van 1 limoen toe en breng op smaak met sesamolie, peper en zout.
  7. Schep de noodles erdoor en verwarm alles nog 1-2 minuten.
  8. Snijd de ribeye in reepjes en verdeel deze over het gerecht. Bestrooi het gerecht met sesamzaadjes en koriander.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kool Groene kool