- 200 g Woknoodles
- 1 Rode peper
- 300 g Groene kool
- 1 el Sesamolie
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Wok (gewokte groene kool met ribeye en noodles) op tafel.
- Snij alles wat gesneden moet worden.
- Kook de noodles gaar en spoel ze goed koud. Laat ze uitlekken.
- Verhit een grillpan en gril de ribeye aan beide kanten in 3 minuten bruin. Haal het vlees uit de pan en laat het rusten op een snijplank.
- Breng de ribeye op smaak met peper en zout.
- Laat de wok goed heet worden op het vuur. Schenk de olie erin en voeg knoflook, gember, rode peper en kool toe. Bak al omscheppend gaar.
- Voeg sojasaus, oestersaus en het sap van 1 limoen toe en breng op smaak met sesamolie, peper en zout.
- Schep de noodles erdoor en verwarm alles nog 1-2 minuten.
- Snijd de ribeye in reepjes en verdeel deze over het gerecht. Bestrooi het gerecht met sesamzaadjes en koriander.