Salade met gerookte forel van eva

Salade met gerookte forel van eva

Smulweb imageSmulweb

Deze salade is een heerlijke mix van friszoete appelsalade met gerookte forel. Maak af met een romige saus van zure room, mierikswortel, peper, honing en citroensap. Gegarneerd met dilleblaadjes en een schijfje citroen.

15 min bereiden

voorgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Zure room
  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Salade met gerookte forel van eva op tafel.

  1. Snijd de forel in lange repen.
  2. Was de appels. Verwijder het klokhuis en snijd de appel in kleine blokjes.
  3. Pel en snipper de ui.
  4. Maak een sausje van zure room, mierikswortel en citroensap. Voeg naar smaak wat peper en honing toe. Schep de dressing om met de appel en de ui.
  5. Was de veldsla en verdeel de sla over de borden.
  6. Verdeel de appelsalade over de veldsla.
  7. Leg hierop de repen gerookte forel.
  8. Garneer met wat dille en een half plakje citroen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade