Broccoli zalmtaart

Broccoli zalmtaart

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle broccoli zalmtaart met een krokante bladerdeeg bodem en lekker gevuld met stukjes zalm en broccoli. Een ideale maaltijd voor een drukke (werk)dag, want de bereidingstijd is kort. Serveer met een frisse salade.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Broccoli zalmtaart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 225 graden.
  2. Blancheer de broccoli ca. 3 minuten in ruim kokend water met zout. Spoel de broccoli vervolgens af met koud water en laat hem uitlekken.
  3. Laat de zalm uitlekken, verwijder de velletjes en de graatjes, verdeel het visvlees in stukjes.
  4. Pak een schaal en doe hier het visvlees in en schep het door de broccoli.
  5. Klop de eieren samen met de slagroom los en voeg peper en zout naar smaak toe.
  6. Vet een lage taartvorm (ca. 26 cm) in en bekleed hem met het bladerdeeg. Prik vervolgens met een vork gaatjes in het bladerdeeg.
  7. Schep het broccoli-zalmmengsel in de vorm en schenk het eimengsel erover heen.
  8. Bak de taart in ongeveer 25 minuten gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bakken Broccoli