Snijbonen met rosti

Snijbonen met rosti

Smulweb imageSmulweb

Een aardappelgerecht én groente in één met snijbonen en rosti. De aardappelsnippers worden knapperig gebakken met ui en knoflook. Daarna ontdooide rösti toevoegen en reepjes snijboon. Geraspte kaas erdoor en smullen maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Snijbonen met rosti op tafel.

  1. Maak de snijbonen schoon en snijd ze in reepjes.
  2. Kook de snijbonen in de bouillon of in wat water gaar in 20 minuten.
  3. Laat de rösti ontdooien.
  4. Snipper de ui en de knoflook.
  5. Laat de olie heet worden en fruit hierin ui en knoflook een paar minuten.
  6. Voeg dan de rösti toe en laat de aardappelsnippers, onder zo nu en dan omscheppen, gaar worden in 10 minuten.
  7. Schep dan de reepjes snijboon en de geraspte kaas door de rösti.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente