Aardbeienmascarpone met kletskoppen

Aardbeienmascarpone met kletskoppen

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke aardbeienmascarpone met kletskoppen. Gemaakt van mascarpone, slagroom en vanillesuiker. Aardbeien in plakjes snijden, afdekken met de tweede kletskop en garneren met aardbeien en munt of basilicumblaadjes is het enige wat je hoeft te doen om te genieten van dit smakelijke dessert.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Aardbeienmascarpone met kletskoppen op tafel.

  1. Roer de mascarpone, slagroom en vanillesuiker goed door elkaar.
  2. Neem 50 g aardbeien, prak ze met een vork en schep ze door de mascarpone.
  3. Houd acht aardbeien achter voor de garnering en snijd de rest van de aardbeien in plakjes.
  4. Leg op elk bordje een kletskop.
  5. Verdeel er wat mascarpone over en vervolgens enkele plakjes aardbei, gevolgd door nog wat mascarpone.
  6. Dek het geheel af met een tweede kletskop.
  7. Leg naast elk toetje twee aardbeien en een blaadje munt of basilicum als garnering.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes Kletskoppen