Gebakken wortelen met rozemarijn

Gebakken wortelen met rozemarijn

Smulweb imageSmulweb

Gebakken wortelen met rozemarijn. Om de wortelen lekker te maken, blancheer je ze vijf minuten en vervolgens voeg je rozemarijn toe en bak je ze goudbruin. Een perfect bijgerecht bij elke maaltijd.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gebakken wortelen met rozemarijn op tafel.

  1. Snijd de schoongemaakte wortelen in grove stukken.
  2. Blancheer de wortelen 5 minuten in kokend water met wat zout en suiker.
  3. Spoel de wortelen af onder koud stromend water.
  4. Hak de rozemarijn grof. Verhit de olie en knijp de knoflook erboven uit.
  5. Voeg de rozemarijn en wortelen toe en bak de wortelen rondom goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden