Pesto met rucolaparmezaanse kaaspijnboompitten

Pesto met rucolaparmezaanse kaaspijnboompitten

Smulweb imageSmulweb

Noem het pesto, noem het groene smaakmaker... wat maakt het uit! Soep, pasta, brood... als er iets is wat deze Parmezaanse rucola pesto lekkerder maakt, dan is het wel deze groene smaakmaker!

10 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pesto met rucolaparmezaanse kaaspijnboompitten op tafel.

  1. Rasp de Parmezaanse kaas.
  2. Doe de rucola, knoflook, pijnboompitten, mosterd en kaas in een keukenmachine en pureer tot een glad mengsel.
  3. Voeg al draaiend in een dun straaltje de olijfolie toe en blijf pureren tot het een smeuïge saus is geworden.
  4. Breng de pesto op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen