Ravioli met hazelnoten-mascarponesaus

Ravioli met hazelnoten-mascarponesaus

Smulweb imageSmulweb

Een wereldgerecht dat je zeker moet proberen: ravioli met hazelnoten-mascarponesaus. Ravioli al dente gekookt, geserveerd met een saus van mascarpone, fond en fijngemalen hazelnoten. Rucola erbij, saus erover en smullen maar!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Ravioli funghi porcini

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Ravioli met hazelnoten-mascarponesaus op tafel.

  1. Maak de hazelnoten heel fijn in de keukenmachine. Klop de fond en de mascarpone goed door elkaar en roer de noten erdoor. Laat vijf minuten op laag vuur trekken. Klop het geheel nog eens goed door elkaar met de staafmixer.
  2. Kook de ravioli al dente in een grote pan ruim kokend water met zout. Laat uitlekken en verdeel over vier borden.
  3. Schenk een beetje saus over de ravioli en verdeel de rucola erover. Serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta