Chili con carne

Chili con carne

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke chili con carne met gehakt, champignons, paprika's en bonen. Op smaak gebracht met cayennepeper, paprikapoeder en knoflook. In combinatie met rijst een waar feestmaal!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Chili con carne op tafel.

  1. Verhit 1 à 2 eetlepels olijfolie in een grote hapjespan. Fruit de ui in de olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak dit rul en gaar.
  2. Voeg de champignons toe en bak ze kort mee. Kruid met zout, cayennepeper, paprikapoeder en knoflook.
  3. Voeg de paprika's en vleestomaten toe en laat dit circa 5 minuten pruttelen.
  4. Voeg vervolgens de tomatenpuree, bonen, linzen en sambal toe. Warm dit goed door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Chili con carne