Camembert taart

Camembert taart

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Camembert taart die je keer op keer wilt maken! Zachtgebakken kaas op de bodem bedekt met heerlijk losgeklopt melk, eieren en slagroom mengsel, bestrooid met bieslook en peterselie en paprikapoeder. Bak het gedurende 30-40 min in de oven!

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Camembert taart op tafel.

  1. Bekleed een lage vorm van ongeveer 24 cm met hartige taartdeeg.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  3. Leg dakpansgewijs plakjes Camembert op de bodem.
  4. Klop melk, eieren, slagroom, 2 eetlepels fijngesneden bieslook en 1 eetlepel fijngesneden peterselie los.
  5. Giet het mengsel over de Camembert en strooi er nog wat paprikapoeder over.
  6. Bak in het midden van de oven gedurende 30-40 minuten.
  7. Kijk naar de kleur en haal uit de oven wanneer de taart gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Bakken Taart