Chinees fondue

Chinees fondue

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een Chinees fondue met jouw favoriete vlees en groenten, die je in een smaakvolle bouillon kookt. Combineer het met jouw favoriete dips voor een heerlijk diner.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2000 ml Water
  • 100 g Peultjes

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Chinees fondue op tafel.

  1. Breng 2 liter water met kruidenbouillonblokjes aan de kook. Voeg de in ringen gesneden ui en geperste knoflooktenen toe en laat 30 minuten sudderen.
  2. Snijd het lichte vlees in reepjes, niet in blokjes. Snijd het overige vlees naar eigen inzicht.
  3. Tijdens het fonduen, laat het vlees en de groenten in een netje of via een fondueprikker in de bouillon zakken.
  4. Het vlees is gaar wanneer het wit (voor lichtgekleurd vlees) of bruin (voor donkergekleurd vlees) gekleurd is.
  5. Bereid de groenten naar eigen inzicht.
eet smakelijk