Groente fondue

Groente fondue

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke fondueschotel zoals je ze nooit geproefd hebt. Dippen in een smeuïge pindabouillon met ui, sambal, knoflook, piment, gemberwortel, komijn, groentebouillon, santen, pindakaas, ketjap, paprika, kokos, eieren, groente en fruit. Serveer met kroepoek, gedroogde gefruite uitjes, mini-fritessticks en Heinz tafelsauzen.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 Kwarteleitje
  • 1000 g Groentenmix met peen, bloemkool, broccoli

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Groente fondue op tafel.

  1. Pureer de ui, sambal, knoflook, piment, gemberwortel en komijn tot een smeuïg mengsel.
  2. Bak het mengsel in de olie glazig.
  3. Blus af met groentebouillon en breng het aan de kook.
  4. Roer de pindakaas erdoor en voeg de santen toe. Bind eventueel met de aangemaakte maïzena tot een gladde fondue.
  5. Roer er de ketjap door en doe het geheel in een fonduepan. Indien gewenst, strooi dan de paprika en de kokos over de fondue.
  6. Tijdens de fondue, dip de eieren, groente en fruitsoorten in de pindabouillon en serveer met kroepoek, gedroogde gefruite uitjes, mini-fritessticks en Heinz tafelsauzen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente