Pittige thaise kippensoep

Pittige thaise kippensoep

Smulweb imageSmulweb

Door de toevoeging van sambal krijgt deze pittige Thaise kippensoep een echte oppepper. Afgemaakt met limoen, koriander en lente-ui is deze soep een heerlijke smaaksensatie!

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Sereh / Citroengras

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pittige thaise kippensoep op tafel.

  1. Voeg 1 liter kokend water toe aan de bouillontabletten en breng dit opnieuw aan de kook samen met de sereh, gember en kokosmelk.
  2. Laat dit ongeveer 15 minuten doorkoken en verwijder de sereh en gember.
  3. Voeg vervolgens de vissaus, het limoensap, de kipfilet en de sambal toe en kook dit nog even door tot de kip gaar is.
  4. Garneer het gerecht met de lente-uitjes en koriander.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep