Gerookte heilbot met tomatenvinaigrette

Gerookte heilbot met tomatenvinaigrette

Smulweb imageSmulweb

Laat je gasten versteld staan met deze heerlijke gerookte heilbot met tomatenvinaigrette. Een smaakvol gerecht met verse kruiden, sjalotjes en balsamicoazijn, olijfolie, citroensap en honing in de vinaigrette brengen de smaken samen. Perfect om de smaakpapillen te strelen!

10 min bereiden

borrel

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Heilbot

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gerookte heilbot met tomatenvinaigrette op tafel.

  1. Snipper de sjalotjes fijn en snijd de tomaat, ongepeld maar goed gewassen, in kleine blokjes. Maak de verse kruiden grondig schoon en snijd ze fijn.
  2. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette (balsamicoazijn, olijfolie, citroensap en honing). Voeg hieraan de fijn gesneden sjalotjes, de blokjes tomaat en de verse kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Snijd de gerookte heilbot in vierkantjes van ongeveer 5 cm.
eet smakelijk