Chocoladekoekjes met havermout ( kerstkoekjes)

Chocoladekoekjes met havermout ( kerstkoekjes)

Smulweb imageSmulweb

Deze kerstkoekjes met havermout en chocolade zijn perfect voor de feestdagen. Rooster de havermout, meng het met boter en suiker en voeg bakpoeder en bloem toe. Bak af en doop in chocoladeglazuur. Mmm smullen maar!

25 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Chocoladekoekjes met havermout ( kerstkoekjes) op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Rooster de havermout met boter en suiker in een koekenpan. Laat afkoelen.
  3. Doe boter, suiker, ei en vanillesuiker bij elkaar en klop goed schuimig.
  4. Zeef bakpoeder en bloem en roer samen met de geroosterde havermout door de botermassa.
  5. Leg kleine hoopjes op de bakplaat, want ze lopen uit.
  6. Bak de koekjes ongeveer 10 minuten in het midden van de oven.
  7. Laat de koekjes afkoelen en doop ze in chocoladeglazuur.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Graan Kerst Koekjes Havermout Chocolade koekjes