Crostini met gerookte paling

Crostini met gerookte paling

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke crostini met gerookte paling en een romige crème fraiche met mierikswortel en limoenrasp. Knapperig van buiten en zacht van binnen. Perfect om te serveren als snack of voorafje.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Crostini met gerookte paling op tafel.

  1. Meng de crème fraiche met de mierikswortel en een beetje limoenrasp (ca. 1/2 tl).
  2. Laat het mengsel een uur staan, als je tijd hebt.
  3. Rooster de stokbroodjes licht in een koekenpan of grillpan.
  4. Snijd de paling in stukken van ca. 3 cm.
  5. Verdeel de paling over de crostini en schep er een lepeltje van het crème fraîche-mengsel op.
  6. Strooi wat limoenrasp over de crostini.
eet smakelijk