Amuse aubergine parmigiana

Amuse aubergine parmigiana

Smulweb imageSmulweb

Deze Amuse aubergine parmigiana is een heerlijke hapje. Aubergine in een rolletje met Parmezaanse kaas, basilicum, mozzarella en tomatensaus. Een echte smaakexplosie!

10 min bereiden

borrel

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 120 g Buffelmozzarella

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Amuse aubergine parmigiana op tafel.

  1. Bak de plakken aubergine in een pan met een sliertje olijfolie tot ze mals en goudbruin zijn. Breng ze op smaak met wat zout.
  2. Snijd de mozzarella in plakken van ongeveer 1 cm dik en daarna in repen van 2 cm breed.
  3. Schep een theelepel tomatensaus op een plak aubergine. Strooi er wat Parmezaanse kaas over. Leg dan onderop de plak 2 blaadjes basilicum en een reep mozzarella. Rol het geheel op en snijd de rolletjes dan in tweeën.
  4. Zet de rolletjes op de lepels en druppel er nog wat tomatensaus over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Aubergine Amuses