- 500 g Buffelmozzarella
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Aardappel-carpaccio met buffelmozzarella op tafel.
- Schil de aardappelen en snijd ze in dunne schijven. Blancheren in gezouten water, laat ze uitlekken en kruid ze met versgemalen peper en wat zout.
- Bestrooi de borden met wat zout en versgemalen peper. Verdeel de aardappelschijven erover en kwast ze in met olijfolie.
- Verwarm de grill voor op een hoge stand.
- Snijd de buffelmozzarella in plakken en verdeel deze over de aardappelschijven.
- Zet het gerecht onder de grill tot de mozzarella is gesmolten.
- Scheur intussen de frisée in stukjes, snijd de bieslook zeer fijn en klop de balsamico, olijfolie, suiker, peper en zout tot een mooie dressing.
- Maak de borden op met wat frisée, bedruppel met de dressing en bestrooi met de fijngesneden bieslook.