Japanse roergebakken rijst met garnalen omelet en groenten

Japanse roergebakken rijst met garnalen omelet en groenten

Smulweb imageSmulweb

De Japanse roergebakken rijst met garnalen omelet en groenten is een verrukkelijke mix van smaken. Maak dunne reepjes omelet, bak de garnalen, de roerbakgroenten en voeg de chilisaus en sojasaus toe. Roerbak de rijst mee en voeg de omeletreepjes toe. Serveer direct.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Japanse roergebakken rijst met garnalen omelet en groenten op tafel.

  1. Klop de 4 eieren goed door elkaar en bak hier twee dunne omeletten van. Rol de afgekoelde omeletten op en snijd ze in reepjes.
  2. Verhit de wok en giet de olie erbij. Roerbak hierin de garnalen om en om met de knoflook. Schep de garnalen uit de pan en houd ze warm.
  3. Bak vervolgens de roerbakgroenten snel om en om. Voeg de chilisaus en sojasaus bij de roerbakgroenten en laat dit even meegaan. Roer nu de rijst erdoor en laat de rijst even meebakken.
  4. Voeg de garnalen en hun bakvocht toe. Roerbak het geheel goed door elkaar.
  5. Voeg op het laatst de omeletreepjes toe en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst