Nieuwjaarsrolletjes van oma

Nieuwjaarsrolletjes van oma

Smulweb imageSmulweb

Deze Nieuwjaarsrolletjes van oma hebben een bijna magische smaak. Het beslag van bloem, suiker, eieren, vanillesuiker en gesmolten boter is verrassend luchtig. Bakken in het CLOER ijzer op stand 3 ¾ en een warme plek voor beslag en rolletjes zorgen voor de perfecte structuur.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Nieuwjaarsrolletjes van oma op tafel.

  1. Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
  2. Smelt de boter -niet te heet laten worden-.
  3. Doe bloem, suiker, eieren en vanillesuiker in een kom of grote pan. Voeg de gesmolten boter toe en mix alles goed door elkaar.
  4. Schenk het lauwe water geleidelijk bij het beslag terwijl je blijft mixen.
  5. Laat het beslag op een warme plek rusten.
  6. Tijdens het bakken het beslag op een warme plek laten staan, anders dikt het teveel in.
  7. Verwarm het CLOER ijzer op stand 3 ¾. Als dat te hoog is, kun je beter stand 3 gebruiken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken