Spinaziesoep met zalm

Spinaziesoep met zalm

Smulweb imageSmulweb

Met deze Spinaziesoep met zalm zet je in een handomdraai een smaakvol gerecht op tafel. Heerlijke combinatie van zacht gegaarde spinazie met kleine stukjes zalm. Probeer het nu!

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spinaziesoep met zalm op tafel.

  1. Snipper de sjalotjes en hak de knoflook fijn. Ontdooi de spinazie (in geval van verse spinazie, was deze en hak deze fijn).
  2. Doe wat boter in de pan en fruit de sjalotjes en knoflook. Voeg de spinazie toe met de bouillon. Breng dit aan de kook en laat dit 15 a 20 minuten zacht doorkoken.
  3. Haal ondertussen de zalm uit het blik en verwijder de graat en velletjes, maak er kleine stukjes van.
  4. Pureer de soep met een staafmixer. Voeg de zalm toe en laat dit nog ca. 5 minuten doorkoken.
  5. Voeg de slagroom toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Spinaziesoep