Varkenshaas met pate en cranberrysaus

Varkenshaas met pate en cranberrysaus

Smulweb imageSmulweb

Varkenshaas gevuld met notenpaté en overgoten met een heerlijke cranberry saus. Maak dit gerecht compleet door te serveren met geroosterde amandelen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Varkenshaas met pate en cranberrysaus op tafel.

  1. Bak de varkenshaas aan alle kanten even bruin (nog niet helemaal gaar).
  2. Haal de varkenshaas uit de pan en snijd hem open.
  3. Vul de varkenshaas met notenpate en maak hem dicht met cocktailprikkers.
  4. Leg de varkenshaas terug in de pan en bak tot ze goed zijn, let op dat de pate er niet uitloopt.
  5. Rooster ondertussen de amandelen in een droge koekenpan.
  6. Maak de aanbaksel los met cranberriecompote en een beetje room. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Giet de saus over het vlees en strooi de amandelen eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen