Biefstuk met avocado en mango

Biefstuk met avocado en mango

Smulweb imageSmulweb

Biefstuk met avocado en mango in een heerlijke Aziatische marinade van sojasaus, gembersiroop en sherry. Het vlees wordt vervolgens in de pan gebakken en geserveerd onder een bedje van mango, avocado en gember.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Biefstukspies
  • 1 el Aardappelzetmeel
  • 30 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Biefstuk met avocado en mango op tafel.

  1. Maak een sausje van de sojasaus, gembersiroop, eventueel de sherry, het water, aardappelmeel en wat zout en peper.
  2. Marineer hierin de biefstukjes minimaal 30 minuten.
  3. Dep het vlees droog met keukenpapier en bewaar de marinade.
  4. Verhit de boter of olie in een koekenpan en bak het vlees 3 à 4 minuten om en om.
  5. Leg het daarna op een verwarmde schaal.
  6. Doe de mango, avocado, het uitje en de gember in de pan en schep alles om.
  7. Voeg de marinade toe en roer alles om.
  8. Laat de saus 1 minuut koken en schenk dan over het vlees.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Fruit Avocado Mango