Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Crunchy marshmallow brownies super lekker op tafel.
- Meng in een grote kom het meel, bakpoeder en zout.
- Vet een 20x30cm ovenschaal in met boter en verwarm de oven voor op 180 graden.
- Smelt boter en chocolade au bain marie, roer het mengsel glad en haal het van het vuur.
- Meng suiker, eieren en extract en voeg toe aan het chocolademengsel. Zeef de bloem erdoor en roer tot alles goed is opgenomen.
- Strijk het beslag in de ovenschaal en bak in het midden van de oven voor ongeveer 25 minuten.
- Haal de ovenschaal uit de oven en beleg met de marshmallows. Bak nog 3 minuten in de oven.
- Laat het geheel volledig afkoelen op een draadrek.
- Smelt de courveture witte chocolade, donkere chocolade, pindakaas en boter au bain marie. Meng met de cornflakes.
- Strijk het chocolademengsel op de gebakken marshmallow.