- 50 g Knolselderij
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Gehaktbrood met mosterdbiersaus op tafel.
- Kook de wortel en de knolselderij (aan blokjes gesneden) beetgaar. Doe het gehakt in een kom, samen met alle andere ingrediënten. Kneed alles stevig door elkaar en vorm er een broodje van. U kunt ook een cakeblik gebruiken. Maak de bovenkant met natte handen goed vochtig.
- Zet de oven op 180*C. en schuif het broodje erin. Na ca. 45 min. is het gaar.
- Als u nog verder wilt gaan, kunt u ook nog champignons, stukjes paprika en kleine kaasblokjes door het gehaktbrood doen.
- Voor de Mosterd/biersaus: Laat een eetlepel boter smelten en roer er dezelfde hoeveelheid bloem door. Zet het mengsel 2 minuten van het vuur, zodat de bloem gaar kan worden. Giet daarna een beetje koude melk in de pan. Roer totdat het een dikke saus wordt en voeg vervolgens donker bier toe totdat de saus de gewenste consistentie heeft. Voeg naar smaak mosterd toe. Breng op smaak met zout en peper. Note: There are still links in the recipe that need to be removed.