Ijssouffle van frambozen met marmerchocolade

Ijssouffle van frambozen met marmerchocolade

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvol nagerecht dat een ware smaaksensatie teweegbrengt: ijssouffle met frambozensmaak, versierd met gemarmerde chocolade en frambozen. Dit nagerecht laat niemand koud.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Dessertsaus frambozen
  • 100 g chocolade fondant

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Ijssouffle van frambozen met marmerchocolade op tafel.

  1. Klop de eiwitten stijf en voeg geleidelijk de suiker toe. Schep de helft van de coulis erbij. Klop ook de room stijf en schep door het mengsel. Verdeel over vormpjes en laat minstens 12 uur invriezen.
  2. Smelt de witte en de zwarte chocolade. Bedek een plastic platte schaal met plasticfolie en span deze strak aan. Druppel de fondantchocolade en vervolgens de witte chocolade op de schaal. Strijk de druppels met de vingers open. Laat minstens 45 minuten opstijven in de koelkast.
  3. Plaats de soufflé in het midden van de borden. Versier met een muntblaadje en een stuk gemarmerde chocolade. Sprenkel de rest van de coulis rond de soufflé en leg enkele frambozen op het bord.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Frambozen