Boerenkool met pasta

Boerenkool met pasta

Smulweb imageSmulweb

Een perfecte combinatie van Hollandse boerenkool met Italiaanse pasta. Boordevol smaak met ui, knoflook, tijm en geraspte kaas. Heerlijk als je een bord vol comfort food wilt.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Boerenkool

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Boerenkool met pasta op tafel.

  1. Snipper de ui. Rasp de kaas.
  2. Breng een grote pan met water en zout aan de kook.
  3. Verwarm de olie in een koekenpan, fruit de ui op lage stand. Voeg na 5 minuten de knoflook en tijm toe.
  4. Als het water kookt, strooi de pasta in de pan en kook de pasta beetgaar.
  5. Schep de boerenkool door de uien en knoflook. Roerbak de kool circa 5 minuten, tot de kool slinkt en nog heldergroen is.
  6. Breng op smaak met zout en peper. Strooi de geraspte kaas over de boerenkool en pasta en meng alles goed door elkaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Pasta Boerenkool