Romige koude knoflooksaus

Romige koude knoflooksaus

Smulweb imageSmulweb

Dol op knoflook? Dan is deze Romige koude knoflooksaus perfect bij je volgende BBQ! Meng mayonaise, room, peterselie, bieslook en heel veel verse knoflook tot een dikke saus. Laat het een paar uur afgedekt in de koelkast staan en de smaken trekken perfect in elkaar.

10 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Romige koude knoflooksaus op tafel.

  1. Meng mayonaise en room tot een homogene massa.
  2. Roer er de peterselie, bieslook en knoflook door.
  3. Voeg extra mayonaise toe als de saus te dun is.
  4. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Laat enkele uren afgedekt in de koelkast staan om de smaken goed te mengen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen