Gebraden fazant

Gebraden fazant

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een heerlijke gebraden fazant met spek en rode wijn. In de oven braden in ongeveer 75 minuten. Perfect voor een speciaal diner!

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1500 g Fazantfilet

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gebraden fazant op tafel.

  1. Beleg de fazant met plakjes spek.
  2. Verhit de boter in een braadslede. Bak de fazant rondom bruin.
  3. Plaats de braadslede met de fazant in een op 225 graden voorverwarmde oven. Laat de vogel in ongeveer 75 minuten gaar braden.
  4. Bestrooi de fazant 15 minuten voor het verstrijken van de braadtijd met zout en peper. Besprenkel hem af en toe met rode wijn.
  5. Snijd de fazant in 4 stukken. Leg hem op een schaal en schenk er het braadvocht over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden