Kaasplankje recepten
Zelf Kaasplankje gerechten maken! Ontdek de lekkere en makkelijke Kaasplankje recepten van Jumbo.
Uitgelicht recept
Ingrediënten
- 100 g Appenzeller Zwitserse Halfharde Kaas
- 100 g tete de moine
- 100 g Gruyère
- 100 g Emmentaler
- 75 g Vijgenchutney
- 75 g Abrikozenjam
- 250 g Witte druiven
- 1 Rustiek Wit Stokbrood
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Zwitserse kaasplank op tafel.
- Maak de tête de moine kaas vast in de kaasschaaf. Zet deze op de grote houten plank.
- Verdeel de andere kazen ook over de plank en snijd sommige kazen alvast in blokjes of plakjes.
- Doe de vijgenchutney en de abrikozenjam in kleine bakjes en zet deze bij de kazen.
- Verdeel de druivenbosjes over de plank. Snijd het stokbrood in sneetjes en verdeel deze ook over de plank.
- Serveer direct.