Pompoen en paddenstoelen

Pompoen en paddenstoelen

Smulweb imageSmulweb

Heb je zin in pompoen en paddenstoelen? Als je de groenten even in een zak mengt met olijfolie en Provençaalse kruiden, worden ze super smakelijk. Bak ze vervolgens in de oven en je hebt een heerlijk bijgerecht dat het altijd goed doet.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pompoen en paddenstoelen op tafel.

  1. Doe de pompoenschijven in een zak, voeg daarbij een scheut olijfolie en 1 el Provençaalse kruiden. Sluit de zak en meng het al rommelend door elkaar. Doe de champignons, ui, knoflook, bosui en de tomaatjes in de andere zak, doe hier olijfolie en tijm in, sluit de zak af en meng het door elkaar. Je kunt dit ook al van tevoren doen en de zakken in de koelkast bewaren.
  2. Vet de ovenschaal in. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Vul de schaal met de groenten en verdeel het ruim over de bodem. Plaats de schaal hoog in de oven, op +/- 15 cm van de grill.
  4. Schep regelmatig om en na 30 minuten is de groenten perfect.
  5. Strooi er de rest van de Provençaalse kruiden over en eventueel peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Pompoen