- 1 el Jumbo Tijm
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Pompoen en paddenstoelen op tafel.
- Doe de pompoenschijven in een zak, voeg daarbij een scheut olijfolie en 1 el Provençaalse kruiden. Sluit de zak en meng het al rommelend door elkaar. Doe de champignons, ui, knoflook, bosui en de tomaatjes in de andere zak, doe hier olijfolie en tijm in, sluit de zak af en meng het door elkaar. Je kunt dit ook al van tevoren doen en de zakken in de koelkast bewaren.
- Vet de ovenschaal in. Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Vul de schaal met de groenten en verdeel het ruim over de bodem. Plaats de schaal hoog in de oven, op +/- 15 cm van de grill.
- Schep regelmatig om en na 30 minuten is de groenten perfect.
- Strooi er de rest van de Provençaalse kruiden over en eventueel peper en zout.