Coquilles met serranoham advocado appel en stroop van acet

Coquilles met serranoham advocado appel en stroop van acet

Smulweb imageSmulweb

Een culinair hoogstandje op tafel zetten? Maak deze coquilles met serranoham, avocado, appel en stroop van balsamico. Het gerecht is gemakkelijk te bereiden en je gasten zullen versteld staan van de combinatie van smaken op hun bord.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Coquilles met serranoham advocado appel en stroop van acet op tafel.

  1. Maak de avocado schoon en schil de appel, snijd beiden brunoise (in blokjes), maak aan met peper, zout en limoensap.
  2. Kook voor de balsamico stroop de balsamico in tot de gewenste dikte.
  3. Dep de coquilles droog en bestrooi met peper en zout. Bak ze in hete olijfolie circa 1 minuut per kant, laat even rusten.
  4. Gebruik een langwerpig bord en leg het avocadomengsel in twee stekertjes op het bord.
  5. Leg de coquilles daarop en leg in het midden de serranoham met een puntje witlof.
  6. Maak met een lepel mooie strepen van de stroop op het bord.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Fruit Appel