In rode wijn gestoofde kip met romige gegrilde groenten

In rode wijn gestoofde kip met romige gegrilde groenten

Smulweb imageSmulweb

Deze in rode wijn gestoofde kip gevuld met de warme smaak van rozemarijn en tijm is een must-have! Combineer de kip met heerlijke groente van de grill zoals courgette en paprika aangevuld met romige roomkaas. Klinkt onweerstaanbaar toch?

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke In rode wijn gestoofde kip met romige gegrilde groenten op tafel.

  1. Zorg ervoor dat je zo groot mogelijke stukken gebruikt wanneer je groenten grilt.
  2. Grill de groenten en snijd ze fijn. Meng roomkaas door de groenten voor een romige structuur.
  3. Breng de kip op smaak met zout en peper en braad het vlees aan. Voeg de gesnipperde ui, fijngehakte knoflook, in blokjes gesneden tomaat, rozemarijn en 1 eetlepel tijm toe. Blus af met de wijn en laat het geheel op halfhoog vuur met een deksel op de pan 1 uur stoven.
  4. Voeg de zilveruitjes en grof gesneden champignons toe en breng het mengsel op smaak met zout.
  5. Verhit een grillpan tot deze walmt, meng de in stukken gesneden paprika en courgette met een beetje olie en gril ze.
  6. Snijd de gegrilde groenten in kleine stukjes en meng er de roomkaas en 1 eetlepel fijngehakte tijm door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Gegrilde groenten