- 2 el Tijm vers
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke In rode wijn gestoofde kip met romige gegrilde groenten op tafel.
- Zorg ervoor dat je zo groot mogelijke stukken gebruikt wanneer je groenten grilt.
- Grill de groenten en snijd ze fijn. Meng roomkaas door de groenten voor een romige structuur.
- Breng de kip op smaak met zout en peper en braad het vlees aan. Voeg de gesnipperde ui, fijngehakte knoflook, in blokjes gesneden tomaat, rozemarijn en 1 eetlepel tijm toe. Blus af met de wijn en laat het geheel op halfhoog vuur met een deksel op de pan 1 uur stoven.
- Voeg de zilveruitjes en grof gesneden champignons toe en breng het mengsel op smaak met zout.
- Verhit een grillpan tot deze walmt, meng de in stukken gesneden paprika en courgette met een beetje olie en gril ze.
- Snijd de gegrilde groenten in kleine stukjes en meng er de roomkaas en 1 eetlepel fijngehakte tijm door.