Italiaanse linzensalade met artisjokharten en feta

Italiaanse linzensalade met artisjokharten en feta

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Italiaanse linzensalade, met artisjokharten, feta, ui en een dressing van azijn, olie, honing, zout en peper. Geserveerd met groene kruiden voor een extra frisse smaak.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 3 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Italiaanse linzensalade met artisjokharten en feta op tafel.

  1. Pel de ui en snijd deze in dunne halve ringen.
  2. Doe de linzen uit het blik in een zeef. Spoel ze goed af en laat ze goed uitlekken. Doe de linzen in een kom.
  3. Maak een dressing van azijn, olie, honing, zout en peper.
  4. Laat de artisjokken goed uitlekken. Snijd de artisjokharten in vieren.
  5. Snijd de feta in blokjes of reepjes.
  6. Meng de artisjokken, uien en fetakaas voorzichtig door de linzen.
  7. Strooi er de groene kruiden over de salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Groente Linzensalade Artisjok