Arretjescake

Arretjescake

Smulweb imageSmulweb

Deze gemakkelijke, no-bake arretjescake met biscuitjes is klaar in een handomdraai! Maak jij 'm met rum of amaretto? Laat de cake minimaal 6 uur hard worden in de koelkast en dien de cake koud op.

120 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 15 g Amaretto

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Arretjescake op tafel.

  1. Klop de eieren, suiker en vanillesuiker in een kom tot een romig mengsel. Voeg de cacao en rum/amaretto toe. Klop het geheel nog eens goed door.
  2. Smelt de margarine in een pannetje en laat het iets afkoelen. Roer de gesmolten margarine lauw door het cacaomengsel en zorg ervoor dat het goed wordt opgenomen in de massa.
  3. Verkruimel de biscuitjes in kleine stukjes en roer deze door het cacaomengsel heen.
  4. Vet een cakeblik of schaal in en giet het beslag erin.
  5. Laat de cake minimaal 6 uur hard worden in de koelkast en dien de cake koud op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake