Bitterkoekjes tiramisu met perziken

Bitterkoekjes tiramisu met perziken

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke zachte dessert met echte bitterkoekjes en perziken in een glaasje. Toch liever iets met alcohol? Maak de tiramisu met cointreau of perzikenlikeur. Dit recept is ideaal voor zowel thuis als op de camping.

25 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 175 g Bitterkoek

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bitterkoekjes tiramisu met perziken op tafel.

  1. Maak bitterkoekjes iets kleiner in gebruik. Leg de koekjes onderin glazen schaal.
  2. Schenk 1 ½ dl perzikensap of likeur (cointreau of perzikenlikeur) erover.
  3. Verdeel het grootste deel van de perzikschijfjes erover.
  4. Klop de mascarpone los met een flinke scheut perzikensap en de kwark en vermeng met ½ tl kaneel en vanillesuiker. Verdeel dit over de perziken.
  5. Garneer met de rest van de perziken. Laat de schaal minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Desserts Fruit Koekjes Tiramisu Perzik Bitterkoekjes