Wildragout

Wildragout

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke wildragout is een echte smaaksensatie. Stukjes mals wild, gebakken spekjes, knoflook, paddenstoelen en kruiden zorgen samen voor een unieke en volle smaak. Perfect om te serveren tijdens de feestdagen of op een speciale gelegenheid.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 600 g Wildzwijnbiefstuk
  • 500 g Paddenstoelenmix
  • 1 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Wildragout op tafel.

  1. Snijd het vlees in blokjes en snipper de uitjes.
  2. Fruit de uitjes en bak de spekjes lichtbruin. Voeg de paddenstoelen en knoflook toe.
  3. Braad het vlees aan in de boter met de olie. Voeg de wijn, wildfond, kruiden en zout toe.
  4. Laat alles zachtjes gaar stoven met de deksel schuin op de pan, ongeveer 1,5 uur.
  5. Voeg de andere ingrediënten en de room toe. Laat alles nog 10 minuten zachtjes stoven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden