Kalfsvlees met olijfolie en kruiden

Kalfsvlees met olijfolie en kruiden

Smulweb imageSmulweb

Dit kalfsvleesgerecht zit vol smaak. Gebakken in olijfolie en boter, vermengd met witte wijn, citroensap, groene olijven en gehakte kruiden. Tot slot een beetje crème fraîche en voilà: een gerecht waarvan je geniet van de eerste tot de laatste hap.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 g Kalfsvlees
  • 20 g Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kalfsvlees met olijfolie en kruiden op tafel.

  1. Verhit olijfolie en boter in een grote pan en bak het vlees bruin.
  2. Voeg gehakte ui toe en bak nog eens 3 minuten.
  3. Voeg witte wijn, citroensap, gehakte kruiden en groene olijven toe en meng goed.
  4. Breng op smaak met zout en peper en meng opnieuw.
  5. Bak op laag vuur gedurende 45 minuten en roer regelmatig.
  6. Voeg 10 minuten voor het einde van de kooktijd crème fraîche toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen Kruiden